Over Stichting Kinderfondsen Nederland

Stichting Kinderfondsen Nederland (SKN) zet zich sinds December 2015 in voor de ontwikkeling van kinderen. We zijn ontzettend trots op de resultaten van onze activiteiten tot nu toe; SKN heeft al veel kinderen op school ondersteund, laten sporten en samen met het gezin laten genieten.

De volledige winst van kerstvooreenkind.nl wordt ondergebracht bij SKN. De winst betreft alle inkomsten minus de inkoop van de kerstbomen. Ook de kerstbomenleverancier een mooie geste heeft gedaan voor dit goede doel. Er gaat maar liefst €15,- per boom naar SKN. Van dit bedrag worden cadeaus gekocht voor kinderen uit gezinnen waar dit simpelweg anders niet mogelijk zou zijnUiteraard is deze actie niet alleen voor kinderen die Kerst vieren, maar ook voor kinderen uit gezinnen die geen Kerst vieren. Het is tenslotte altijd tijd voor cadeaus! Daarnaast gaat een deel van het geld naar dezelfde groep kinderen met een leerachterstand, voor het aanbieden van een persoonlijk naschools leertraject. Deze actie is regionaal en richt zich op kinderen woonachtig in de plaatsen Bilthoven, Bosch en duin, Bunnik, De Bilt, Den Dolder, Driebergen en Zeist.  

Kerstvooreenkind.nl is een particulier project. Stichting Kinderfondsen is hierbij nauw betrokken en zal de opbrengst van deze actie rapporteren op haar website. Graag bedanken wij ook onze andere partners om dit mogelijk te maken. 

Bekijk de actie op op:

https://kinderfondsennederland.nl/gave-kerstactie-door-guus-en-thijmen-opgezet/

Extra doneren aan stichting Kinderfondsen voor dit project!

Wil je extra doneren aan Stichting Kinderfondsen Nederland voor dit project? Scan dan onderstaande QR-code met uw mobiele telefoon en volg de stappen. Onze dank is groot! Jij een mooie feestdagen, zij een mooie feestdagen!

 

  1. Scan de QR-code met je camera van je telefoon
  2. Klik op de link
  3. Kies je bank
  4. Geef aan welk bedrag je wilt doneren
  5. Rond de betaling af in je bankapp

 


Stichting SKN vindt het uiteraard belangrijk dat de uitgaven van inkomsten helder en transparant zijn. Klik daarom hier voor de jaarverslagen van SKN.