Wie zijn wij? 

Hoi,

wij zijn Guus (7 jaar) en Thijmen (6 jaar). Een tijdje geleden speelden wij met een kindje dat ons vertelde dat hij niet altijd een cadeautje krijgt van Sinterklaas of onder de kerstboom. Wij vonden dat heel erg zielig voor dat kindje en wilden daar graag iets voor doen! 

Het was duidelijk dat een kindje op jonge leeftijd al zorgen heeft over geld. Toen hebben we letterlijk onze spaarpotten geleegd om te helpen, maar daarmee konden we niet alle kindjes helpen. Dit moesten we anders aanpakken. We hebben onze ouders gevraagd om mee te helpen iets te doen voor kinderen in soortgelijke situatie. Zo is www.kerstvooreenkind.nl ontstaan. Want als er een periode is dat ieder kind een leuke tijd moet hebben, zijn het wel de feestdagen. Cadeaus!!

Zo hebben we besloten om kerstbomen te gaan verkopen voor het goede doel. A-kwaliteit kerstbomen, voor een scherpe prijs en indien gewenst ook nog thuisbezorgd.  De volledige winst (€15,- per boom!) gaat naar Stichting Kinderfondsen Nederland, die kinderen van cadeaus voorziet in gezinnen waar dit simpelweg anders niet mogelijk zou zijn.  Uiteraard is dit niet alleen voor kinderen die Kerst vieren, maar ook voor kinderen uit gezinnen die geen Kerst vieren. Het is tenslotte altijd tijd voor cadeaus!

Help jij ons mee? Koop dan snel een mooie kerstboom!